lauantai 3. marraskuuta 2012

Virkatut kaulakorut

Näitä kaulakoruja olen haudutellut pari vuotta ja nyt ne valmistuivat. Mieli on ehtinyt muuttua moneen kertaan ja olen ostanut jos jonkin väristä ja pituista satiininauhaa. 



Virkatut pallot on täytetty vanhan rikkoutuneen helmitaulun helmillä. Vihreiden pallojen lankana on Novitan Kotiväki ja koukku nro 1,75. Vaaleanpunainen lanka on jotain paksumpaa kaapin perukoilta. Ehdottomasti siistimpi lopputulos tulee ohkaisemmalla langalla. Vaaleanpunainen nauha jäi aivan liian lyhyeksi, joten virkkasin siihen renkaita ja kukan jatkoksi. Virkkasin avaimenperän myös samaan sarjaan, kun kerran alkuun pääsin.

Kaulakorut ovat suurinpiirtein samanmittaisia, joten ne voi kieputella toistensa ympäri ja käyttää yhdessä. Kaapista löytyi muitakin esineitä, joita voisi päällystää virkaten mm. metalliprikkoja, puunappeja, muoviympyröitä ja solkia. Kävipä mielessä virkata myös ohuen rannerenkaan ympärille, siitä voisi saada taulun kehykset tai onnittelukortin. Entä jos virkkaisi rautalangan ympärille, niin sen voisi taivutella haluamaansa muotoon mobileen tai kehyksiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, se ilahduttaa takuuvarmasti. Palautteen ja kysymykset otan myös ilolla vastaan.